Tuesday, May 17, 2022
Jurnalism corect


Ion Rădoi, sindicalistul bănuit că a organizat blocajul de la metrou, a participat la participat la protestul anti-restricții

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 30 martie 2021

Liderul sindicatului de la metrou, Ion Rădoi, bănuit că a orchestrat blocajul de la metrou, a participat, noaptea trecută, la protestele împotriva restricțiilor. 

Rădoi a fost însoțit și de alți membri ai sindicatului pe care îl conduce.

Cine este Ion Rădoi

Ion Rădoi a fost parlamentar al PSD în perioada 2000-2008, fiind în prezent președinte al Unitatea Sindicatul Liber Metrou. Potrivit documentelor postate pe site-ul Camerei Deputaților, Rădoi a urmat studiile Facultății de Electronică din București și ale celei de Telecomenzi Sociale Feroviare.

A fost șef serviciu în cadrul Telemecanica Trafic Metrou din Bucuresti, iar ulterior a devenit presedinte al Unitatea Sindicatul Lider Metrou, vicepresedinte al Blocului National Sindical si presedinte al Conventiei Nationale a Transporturilor.

La capitolul avere, potrivit declarației din 2020, Ion Rădoi deține  mai multe terenuri, cele mai multe cumpărat în perioada 2001-2004, când a fost deputat.

De asemenea, deține un apartament în București, două case de vacanță, în Dâmbovița și Sinaia, și o locuința în Giurgiu, moștenită. În document sunt trecute bijuterii și ceasuri de 6.500 euro, iar suma încasată în 2019 este de aproape 230.000 lei.

Consultă DECLARAȚIA DE AVERE a liderului sindical Ion Rădoi.

CITEȘTE ȘI: Cine controlează sindicatul care a blocat circulația metrourilor/ Firma gestionată de sindicat, profit de peste 6 milioane de lei, în 2019 DOCUMENTE

Context

Mii de persoane au protestat, luni, în București, împotriva noilor restricții impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Protestatarii au pornit, într-un marș, din Piața Universității și au ajuns în Piața Victoriei, în fața Guvernului. Prima bandă de circulație de pe Bulevardul Magheru și de pe Bulevardul Lascăr Catargiu a fost închisă.

Astfel de acțiuni s-au desfășurat și în alte orașe din țară, precum Oradea, Constanța, Sibiu, Brașov, Timișoara sau Cluj-Napoca.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW