Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Incident la Țebea, la comemorarea morții lui Avram Iancu: Ciucă a ținut un discurs printre huiduieli

By Ana Teșcan , in Politic Stirile zilei , at 11 septembrie 2022 Etichete: , , , , ,

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a susținut un discurs cu ocazia comemorării a 150 de ani de la moartea lui Avram Iancu, duminică, 11 septembrie, la Țebea, Hunedoara, printre huiduieli. Potrivit News.ro în mulțime se afla şi un grup de simpatizanţi AUR, aflat la Ţebea împreună cu liderul formaţiunii, George Simion.

Ciucă a vorbit despre simbolul pe care Avram Iancu îl reprezintă, anume România unită, dar și despre problemele geopolitice de actualitate.

„Avem o iarnă grea în faţă pe care trebuie să o pregătim cu înţelepciune, echilibru şi responsabilitate. Nu va fi uşor, dar România va reuşi să depăşească toate aceste greutăţi, pentru că suntem pregătiţi pentru orice scenariu”, a mai afirmat Nicolae Ciucă.

În timp ce premierul îşi ţinea discursul care durat aproximativ opt minute, grupuri de participanţi la evenimentele de la Ţebea scandau: „Trăiască să trăiască, Moldova, Ardealul şi Ţara Românească!”, scris sursa citată anterior.

Premierul și-a transmis mesajul către cei prezenți fără întrerupere.

Huiduieli la adresa politicienilor prezenţi la evenimentele de la Ţebea dedicate comemorării a 150 de ani de la moartea lui Avram Iancu au avut loc în mai multe rânduri pe parcursul evenimentelor de la Ţebea, unii dintre participanţi scandând „Trădătorii!”, iar alţii strigând către politicieni, „Tâlharilor!” şi „Aţi nenorocit ţara asta!”.

Printre participanţii la manifestări s-a aflat şi senatorul independent Diana Şoşoacă.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you can find 81601 additional Information on that Topic: mainnews.ro/incident-la-tebea-la-comemorarea-mortii-lui-avram-iancu-ciuca-a-tinut-un-discurs-printre-huiduieli/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *