Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Dezvăluiri din dosarul mamei care și-a vândut copilul pentru 15.000 lei: Femeia intenționa să se răzbune pe tatăl minorului

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 7 septembrie 2019 Etichete: , , ,

Femeia care și-a vândut bebelușul pentru 15.000 de lei ar fi recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe tatăl copilului, potrivit unor surse judiciare. Mama minorului, dar și cumpărătorul sunt acum în spatele gratiilor.

Bebeluș de trei zile, vândut pentru 15 000 de lei

Tânăra de 20 de ani a născut pe 20 iulie un băiețel la Spitalul Orășenescu Huedin, zi în care a fost abordată de un bărbat pentru a îi propune să-i cumpere copilul. Femeia a fost de acord, urmând a primi 15.000 lei în două tranșe, 1000 e euro în momentul întocmirii certificatului de naștere și restul sumei când minorul împlinea 1 an.

Fiind despărțită de tatăl biologic al copilului, tânăra a acceptat propunerea cu gândul de a se răzbuna, iar pentru a da legalitate „vânzării”, tânăra și bărbatul de 54 de ani s-au dus la Oficiul de Stare Civilă din cadrul Primăriei Oraşului Huedin, jud. Cluj, unde au dat fiecare câte o declaraţie pe propia răspundere cu privire la faptul că respectivul bărbat ar fi tatăl biologic al copilului.

Mama care și-a vândut bebelușul mai are un copil

Totul a început acum doi ani, când tânăra avea 18 ani și a început o relație cu un bărbat din același sat. Au conceput un copil, însă relația dintre ei era una tensionată, despărțindu-se și împăcându-se în repetate rânduri.

În 2018, reluându-și relația, cei doi au plecat în Germania, însă după o lună au revenit în țară și s-au separat, deși femeia era însărcinată cu al doilea copil.

Aceasta i-ar fi transmis bărbatului, după 4 luni de sarcină, printr-o cunoștință, că „ce o să-i facă ea nu o să-i facă nimeni”, fostul său iubit nedându-și seama ce intenționează să facă în acel moment.

În momentul în care s-a născut acest al doilea copil, tatăl natural al copilului se afla la muncă în Germania. Acesta a primit un telefon de la părinții săi care i-au spus că fata a vândut copilul cu suma de 150 milioane lei vechi. Familia fostului partener al mamei a reclamat situația la poliție, potrivit surselor citate.

Certificatul de naștere al copilului, emis în fals

Înainte de întocmirea certificatului de naștere, tânăra s-a întâlnit cu cel care urma să il cumpere și cu familia acestuia, întâlnirea fiind intermediată de o infirmieră.

Femeia a declarat la Primărie, unde urma să scoată certificatul de naștere, că bărbatul care recunoaște minorul nu este tatăl biologic, nominalizându-l pe adevăratul tată al micuțului

Tânăra i-a spus funcționarei că nu are posibilitatea de a crește copilul pentru că este singură, însă nu a menționat că va primi bani. Astfel, procedura și-a urmat cursul, certificatul de naștere fiind întocmit, iar femeia predând copilul cumpărătorilor.

Mama a încercat să-și ia copilul înapoi

La două zile după ce a vândut copilul, femeia a mers la cumpărător pentru a își recupera minorul însă nu i s-a permis.

Potrivit declarației acesteia, inculpata  nu a mai avut curajul să le zică să-i dea copilul înapoi, în acel moment copilul dormind. De atunci nu a mai fost niciodată să-l vadă pe copil.

Pe 7 august, fata a coborât în sat din pășunea în care stă cu noul său concubin și s-a întâlnit cu cei care i-au cumpărat copilul, spunându-le că îi este frică că se va afla de fapta pe care a comis-o, moment în care inculpatul i-a răspuns să nu-și facă griji că „el cumpără pe oricine”.

După ce organele de anchetă au fost sesizate, femeia și cel care a cumpărat copilul au fost reținuți.

sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you will find 87986 more Info to that Topic: mainnews.ro/dezvaluiri-din-dosarul-mamei-care-si-a-vandut-copilul-pentru-15-000-lei-femeia-intentiona-sa-se-razbune-pe-tatal-minorului/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *