Sunday, May 22, 2022
Jurnalism corect


Incendiul de la Spitalul Județean din Piatra Neamț, în presa din străinătate

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 14 noiembrie 2020

Incendiul de la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț, în urma căruia 10 persoane au murit și alte șapte sunt în stare critică, a ajuns și în presa străină. 

Cel puțin 10 persoane au murit, iar mai multe sunt grav rănite în urma unui incendiu ce a avut loc la un spital COVID din România, au declarat autoritățile”, relatează BBC.

Una dintre victime este un doctor de gardă care a încerca să salveze pacienții, potrivit televiziunii de stat(n.r. TVR)”, potrivit news.sky.

Managerul spitalului, Lucian Micu, a preluat funcția de manager în urmă cu trei săptămâni, după ce predecesorul lui a demisionat, fiind acuzat de rele tratamente aplicate pacienților”, afirmă abcnews.com.

CITEȘTE ȘI: BREAKING Incendiu la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț / UPDATE: 10 persoane și-au pierdut viața

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă seară la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț, potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

10 persoane au decedat în urma incendiului, iar medicul care a intervenit pentru a salva viața pacienților are arsuri pe 40% din suprafața corpului, starea sa fiind stabilă, potrivit unor surse mainnews.ro.

Un medic și alte două asistente care au intervenit pentru a salva pacienții de la secția ATI au suferit răni și primesc îngrijiri.

Sursă foto: TMSI.RO via Ionuț Săvescu

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW