Monday, November 28, 2022
Jurnalism corect


În plină campanie, locuitorii Sectorului 1 au primit măști de protecție gratuite de la primar. Tudorache: Nu e prima dată. Sunt trimise conform deciziilor CSU

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 30 august 2020 Etichete: , , , ,

Mai mulți cetățeni ai Sectorului 1 din Capitală au primit un pachet care include măști de protecție și o revistă tipărită de Primăria Sectorului 1. Pe acest pachet este inscripționat sloganul electoral al lui Dan Tudorache, primarul în funcție al Sectorului 1 și candidat pentru un nou mandat.

Contactat de mainnews.ro, Dan Tudorache a spus că măștile de protecție ar fi trimise conform deciziilor Comitetului pentru Situații de Urgență și că nu ar fi prima și nici ultima oară când cetățenii Sectorului 1 primesc astfel de pachete.

Măștile sunt trimise de Primărie, conform deciziilor Comitetului pentru Situații de Urgență. E a doua oară când trimit, o să mai trimit și a treia oară, pentru că populația are nevoie de măști. Atât timp cât Guvernul își bate joc de toată populația, eu nu îmi bat joc de cetățenii Sectorului 1”, a declarat Dan Tudorache, pentru mainnews.ro.

Referitor la faptul că aceste pachete sunt trimise în campanie electorală, Dan Tudorache a afirmat că „un primar este primar oricând”.

CITEȘTE ȘI: Clotilde Armand, despre Dan Tudorache: Asta se întâmplă când folosești instituțiile statului în interes personal / Reacția primarului de la Sectorul 1

Sursă foto: Inquam Photos/Ilona Andrei

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW