Tuesday, March 19, 2024
Jurnalism corect


Clotilde Armand, despre Dan Tudorache: Asta se întâmplă când folosești instituțiile statului în interes personal / Reacția primarului de la Sectorul 1

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 27 august 2020 Etichete: , , , , ,

Clotilde Armand a publicat, joi, un mesaj din care reiese că Poliția Locală Sector 1 ar urma să distribuie măști de protecție într-un cartier din București, în numele primarului Dan Tudorache. Candidata susținută de USRPLUS și PNL pentru Sectorul 1 a mai adăugat că „asta se întâmplă când folosești instituțiile statului în interes personal”.

În mesajul publicat de Clotilde Armand, reiese că Poliția Locală Sector 1 ar urma să împartă măști de protecție, în mod gratuit, în cartierul Aviației din Sectorul 1. Fiecare apartament ar urma să primească un pachet de 20 de măști de protecție.

Bună ziua, astăzi 26 August, începând cu ora 15.30, din dispoziția domnului Primar Dan Tudorache, Poliția Locală Sector 1 va distribui măști de protecție în Cartierul Aviației. Măștile se vor distribui gratuit în toate asociațiile de proprietari, din ușă în ușă. Fiecare apartament/garsonieră va primi câte un pachet de 20 de bucăți. Vă rugăm să facilitați accesul în bloc. O zi frumoasă”, scrie în mesajul publicat de Clotilde Armand.

De asemenea, candidata din partea USRPLUS și PNL pentru Sectorul 1 a acuzat Poliția Locală Sector 1 că face campanie electorală ascunsă pentru candidatul PSD, Dan Tudorache.

Vreți să știți ce face Poliția Locală Sector 1 în precampanie? Face campanie electorală mascată pentru primarul PSD. Asta se întâmplă când folosești instituțiile statului în interes personal și îți bați joc de siguranța cetățenilor”, se arată în postarea publicată pe Facebook de Clotilde Armand.

Contactat de mainnews.ro, Dan Tudorache a spus că nu comentează acuzațiile venite din partea lui Clotilde Armand și că nu ar fi dat nicio dispoziție de acest gen.

Sursă foto: Sursa foto: Facebook / Poliția Locală Sector 1

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW