Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


În ce stadiu sunt stadioanele care se construiesc în București / Imagini publicate de Compania de Investiții

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 2 mai 2020 Etichete: , , , ,

Lucrările de construcție la cele trei stadioane care se construiesc în București, Steaua, Giulești și Arcul de Triumf, continuă, în pofida restricțiilor din această perioadă și a amânării Campionatului European de Fotbal.

Ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ștefan, ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, împreună cu Gică Popescu, consilier al premierului Ludovic Orban, au relizat o vizită pe șantiere stadioanelor care se construiesc în București pentru a verifica stadiul lucrărilor.

Potrivit unui informări a Companiei Naționale de Investiții, lucrările se derulează conform graficului stabilit. Lucrările sunt cele mai avansate la stadionul Steaua, unde s-a ajuns la peste 80%.

Stadionul Steaua va avea o capacitate de 30.500 locuri și va îndeplini criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competiții sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4.

Stadionul Giulești va avea o capacitate 14.050 de locuri (din care peste 250 de locuri pentru persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii lor) și va îndeplini criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competiții sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4. Costul arenei este de aproximativ 40 de milioane de euro.

 

 

Sursa foto: Facebook / CNI

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *