Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


„Imnul Covid-19”, cântat de cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență Botoșani / Poliția a început o anchetă – VIDEO

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 9 mai 2020 Etichete: ,

Cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgenţă „Mavromați” din Botoșani sunt acum cercetate penal după ce în spațiul online s-a viralizat un videoclip în care mai multe persoane din cadrul Secției de Boli Infecțioase cântau „Imnul Covid-19”. 

Este vorba de 10 persoane, asistente și infirmiere care se află internate în unitatea medicală.

Momentul este o parodie după melodia „Hai la Botoşani!”, intepretată de trupa „Fetele din Botoşani”.

„Hai, hai, hai la Botoșani, măi, / Hai, hai, cu salvarea, hai. Aici noi ne-am cazat, chiar nimic nu am mâncat / dar a venit domn Costel / șeful nostru mititel / Ne-a adus pită și cu ciorba / ca să ne întărim la vorbă / piept de pui și cu salată / s-avem după ce bea apă„, sunt versurile interpretate de protagoniști.

În urma imaginilor apărute în spațiul public IPJ Botoșani s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

„În funcție se rezultatul cecetărilor se va stabili daca persoanele respective au respectat regulile de spitalizare si de prevenire a raspandirii bolilor infectocontagioase”, transmite IPJ Botoșani.

În acest moment, niciuna dintre persoanele care apar în imagini nu este pusă sub învinuire.

sursa foto: Redactia

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *