Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Ilan Laufer anunță înființarea unei noi mișcări politice: Va chem alături de noi pentru a da un restart acestei țari

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 1 decembrie 2019 Etichete: ,

Fostul ministru PSD pentru mediul de afaceri, Ilan Laufer, a anunțat, duminică, înființarea unei noi mișcări politice, „un Start-Up care se adresează tuturor românilor care vor să ofere un viitor mai bun acestei țări”.

Ilan Laufer susține că noul proiect politic își propune reconstruirea capitalului autohton.

”Cu prilejul zilei naționale ,care semnifică cel mai important moment din istoria modernă a României, dar și un simbol național al curajului, voinței, determinării, puterii de sacrificiu și al dragostei de țară, transmit un mesaj tuturor românilor care cred în viitorul țării noastre și al bogăției poporului român, care sunt dezamăgiți și sătui de minciună, de manipulare, de ipocrizie,de lozinci ieftine, de lipsa viziunii și de lipsa unui proiect de țară. Pentru că #mieimipasa și cred cu tărie că a sosit momentul să reaprindem flacăra speranței în România, am decis să fondez o nouă mișcare politică / un Start-Up care se adresează tuturor românilor care vor să ofere un viitor mai bun acestei țări”, a scris pe Facebook Ilan Laufer.

Ilan Laufer a demisionat, săptămâna aceasta, din Partidul Social Democrat, în urma numirii în fruntea partidului a lui Marcel Ciolacu. Mai multe aici.

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *