Monday, May 23, 2022
Jurnalism corect


Horațiu Cosma, numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor / Cătălin Drulă: Este omul pe care îl poți trezi la trei noaptea să îți spună stadiul oricărei autostrăzi

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 6 ianuarie 2021

Horațiu Cosma, unul dintre cei mai activi membri ai comunității Peundemerg.ro, a fost numit miercuri în funcția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor. 

„Horațiu este omul pe care îl poți trezi la trei noaptea să îți spună stadiul oricărei autostrăzi, pozițiile kilometrice, soluțiile tehnice, blocajele birocratice care trebuie rezolvate, stadiul plăților, al exproprierilor și tot ce ține de domeniul investițiilor mari publice. Am mare încredere că împreună vom accelera șantierele existente și ne vom asigura că cele viitoare pornesc cu premise de eficiență crescută față de trecut”, a afirmat ministrul transporturilor, Cătălin Drulă.

Cine este noul secretar de stat

Horațiu Cosma s-a alăturat Asociației Pro Infrastructură în 2014, apoi în 2016 a activat în calitate de consilier în Cancelaria premierului Dacian Cioloș și în ultimii 4 ani, a fost consilier parlamentar cu atribuții legate de comisia de Transporturi din 2017, fiind unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai lui Cătălin Drulă.

În ultimii ani a fost unul dintre cei mai activi pe forumul Peundemerg.ro, unde a publicat analize și a oferit informații exacte despre stadiul proiectelor de infrastructură.

CITEȘTE ȘI: Adrian Covăsnianu, fondator al Asociației „Moldova vrea autostradă”, numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Sursa foto: Facebook / Horațiu Cosma

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW