Thursday, August 18, 2022
Jurnalism corect


Adrian Covăsnianu, fondator al Asociației „Moldova vrea autostradă”, numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 4 ianuarie 2021

Adrian Covăsnianu, vicepreședinte și membru fondator al Asociației „Moldova vrea autostradă”, a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor, fiind susținut pentru ocuparea acestei funcții de USR PLUS. 

„Este o funcție care mă onorează și mă responsabilizează în același timp. Voi promova proiectele de infrastructură rutieră și feroviară ale regiunii moldave în strânsă corelație cu politica europeană de transport și MasterPlanul General al Transporturilor”, a declarat Adrian Covăsnianu.

Covăsnianu se va ocupa în cadrul ministerului de infrastructura rutieră și feroviară din Moldova.

Numirea sa vine după ce timp de mai bine de jumătate de an a activat în calitate de consilier onorific al ministrului transporturilor, Lucian Bode. Adrian Covăsnianu este doctor în Geografie cu teza în dezvoltare regională și deține un Master în Mediul Actual și Dezvoltare Durabilă.

Rolul său a fost de a monitoriza evoluția proiectelor Autostrăzilor A8, A7, A13 și Varianta Ocolitoare Bârlad, în faza de proiectare, avizare și implementare. De asemenea, a participat la discuții operative și ședințe în cadrul CNAIR cu proiectanții de specialitate, autorități centrale și locale. A oferit astfel expertiza sa pentru a se găsi cele mai bune soluții în optimizarea etapelor de lucru.

Sursa foto: Facebook / Moldova vrea autostradă

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW