Monday, July 15, 2024
Jurnalism corect


George Simion și mai mulți deputați AUR au dat buzna în biroul lui Marcel Ciolacu: Am venit să discutăm zece secunde cu dumnealui

By Dragomir Georgiana , in Politic , at 23 mai 2023 Etichete: , , , ,

George Simion și mai mulți deputați AUR au dat buzna în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, solicitând să aibă o întrevedere de „10 secunde” cu acesta, nemulțumiți de timpul alocat în plenul Camerei Deputaților. Președintele PSD nu se afla în birou în acel moment, fiind la Guvern, pentru a discuta cu elevii și părinții, pe tema grevei profesorilor. 

E dreptul meu! Pe dumnealui nu l-am mai văzut de două săptămâni.  Vrem să vorbim cu domnul Ciolacu, el este conducătorul acestei instituții. Am venit să ne programăm. La cine ar trebui să ne programăm?”, a întrebat George Simion, în timp ce transmitea totul live, pe Facebook.

George Simion a avut un schimb de replici cu deputatul PSD, Alfred Simonis. Cel din urmă i-a numit pe deputații AUR „huligani”, „interlopi”, iar replica președintelui AUR, George Simion a venit imediat: „O să am grijă de dumneata!”.

Deputații AUR au fost sancționați de Parlament, săptămâna trecută, după ce au bulversat ședințele din 10 mai și au organizat proteste. Ei au indemnizația redusă cu 50% și timpul pentru discursuri, luări de cuvânt redus, la doar zece secunde. De asemenea, Jandarmeria București a aplicat mai multe sancțiuni contravenționale, în urma protestelor organizate de AUR la Parlament. Poliția Capitalei face cercetări penale după ce fostul premier al României, Ludovic Orban  ar fi fost agresat de către simpatizanții AUR în timpul protestelor de la Parlament. Detalii puteți citi aici.

CITEȘTE ȘI:  Protestele AUR, între campanie electorală și propagandă-ANALIZĂ

Sursă foto:  Inquam Protestele AUR, între campanie electorală și propagandă-ANALIZĂPhotos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW