Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea refuză să vorbească despre faptul că ar fi angajat apropiați ai familiei la companiile municipale: Nu discut viața privată nici a mea, nici a familiei mele

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 27 iunie 2020 Etichete: , ,

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a refuzat să răspundă într-un interviu la o întrebare legată de angajarea unor persoane apropiate de familia sa sau venite din Primăria Voluntari în companiile municipale. Edilul a precizat că nu discută despre aspectele private din viața sa.

Întrebată  într-un interviu G4Media despre angajarea la șefia Companiei de Pază și Protecție a pompierului Sebastian Scarlat, care ar fi partenerul de viață al surorii sale, Gabriela Firea a răspuns:

„Dacă vreți demonizați companiile municipale. Nu știu de ce susțineți ce se întâmpla înainte, susțineți că era mai bine înainte. Dacă vreți să intrăm în viața intimă…(…) Observ că tot ceea ce se face e trecut cu vederea, în schimb sunt aduse cu tușă groasă și scoase la lumină aspecte minore, dar pe care dvs. le considerați foarte importante”.

Intrebată din nou dacă a contat că Sorin Scarlat este partenerul de viață al surorii sale la interviul pentru angajare, Firea a răspuns:

: Nu discut cu dumneavoastră aspecte private. Nu mi se pare normal. Să vă confirm sau să vă infirm ce aveți dumneavoastră pe surse pentru că nu aveți nicio dovadă. (…)Nu discut viața privată nici a mea, nici a familiei mele. Sunt în fața dvs ca primar general să răspund întrebărilor legate de municipiul București. Vă aduc aminte că am avut o oră de interviu, sunt un om parolist și sper să fiți și dumneavoastră. Nu cunosc nici un Sorin Scarlat. (…)Am înțeles că este de fapt un interogatoriu, nu un interviu.”, a răspuns vizibil înfuriată Gabriela Firea.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *