Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea promite finalizarea unei parcări cu 500 de locuri în luna alegerilor / Lucrările ar fi trebuit deja finalizate

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 20 august 2020 Etichete: , , ,

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a promis că lucrările la parcarea Park&Ride Cora Pantelimon, care va dispune de 500 de locuri, vor fi finalizate până la finele lunii septembrie, în condițiile în care alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie.

„Lucrările la linia de tramvai sunt avansate. Până la sfârșitul lunii septembrie tramvaiul 55 va circula normal, cu întoarcere la nodul intermodal de sub park&ride. Astfel, călătorii nu vor mai fi nevoiți să aștepte mult timp în stații și nu va mai fi nevoie doar de tramvaie cu dublă comandă pe această rută. Din această toamnă, șoferii vor putea parca în noua construcție supraterană. Vor fi 500 de locuri disponibile. De acolo își pot continua drumul în oraș cu transportul în comun”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Proiectul ar fi trebuit finalizat în luna august

Cu toate acestea, termenul de finalizare este departe de a fi respectat. Gabriela Firea a anunțat pe 6 august 2019 semnarea contractului pentru realizarea parcării park&ride din Pantelimon, durata de execuție fiind de 12 luni. Cu alte cuvinte, termenul de finalizare era 6 august 2020.

Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you can find 2136 more Info to that Topic: mainnews.ro/gabriela-firea-promite-finalizarea-unei-parcari-cu-500-de-locuri-in-luna-alegerilor-lucrarile-ar-fi-trebuit-deja-finalizate/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *