Saturday, July 6, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea acceptă să candideze la europarlamentare pe lista comună PSD-PNL: Nu cred că a fost premiu de consolare

By Ana Teșcan , in Politic Stirile zilei , at 21 martie 2024

Gabriela Firea a intrat în cursa pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie, după ce nu a fost susținută pentru a candida la Primăria Capitalei, a anunțat aceasta joi, 21 martie, într-o postare pe Facebook.

„Le mulțumesc colegilor social-democrați pentru nominalizarea pe lista alianței PSD-PNL la alegerile europarlamentare. 

Este un vot de încredere care vine după o perioadă în care am muncit mult pentru oameni, pentru echipa social-democrată, și mă onorează. Mă bucur că aportul meu, ca primar general, senator și membru al acestui partid nu a fost uitat”, a scris Firea.

Gabriela Firea și Sebastian Burduja au fost refuzați de liderii celor două partide politice pentru candidatura la Primăria Capitalei, actualul manager al Spitalului Universitar din București, Cătălin Cîrstoiu, fiind prezentat oficial drept candidat PSD-PNL pentru Primăria Municipiului București.

Întrebată dacă locul pe lista de europarlamentare reprezintă un premiu de consolare, Firea a răspuns că reprezintă recunoaşterea muncii sale politice şi administrative.

„Colegii mei au apreciat activitatea mea din toţi aceşti ani, faptul că am avut rezultate bune la Primăria Capitalei, proiecte care sunt şi acum viabile şi de care se bucură cetăţenii şi cu multe dintre ele chiar se lauda actualul primar. Din păcate cele care au fost lăsate la un anumit stadiu nu au fost finalizate în această perioadă. Nu cred că a fost nici premiu de consolare, nu a fost nici premiu de împăcare, nu a fost altceva decât o recunoaştere a muncii mele politice, administrative”, a declarat Gabriela Firea.

Foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW