Friday, June 14, 2024
Jurnalism corect


Fratele ambasadorului român în Franța, Luca Niculescu, a fost infectat cu virusul Covid-19/ Petre Niculescu este asistent medical la Spitalul Victor Babeș din București

By Madalina Balaceanu , in Fara categorie , at 5 aprilie 2020 Etichete: ,

Ambasadorul României în Franța, Luca Niculescu, a anunțat, sâmbătă seara, că fratele său, Petre Niculescu, asistent medical la Spitalul „Victor Babeș” din București, a fost infectat cu virusului Covid-19.

„Am mai scris aici despre fratele meu cel mic, asistent medical la Victor Babeș, aflat, alaturi de colegii săi, în prima linie a luptei cu pandemia. Mi-a spus însă azi că se numără printre cei diagnosticați cu Covid 19.

A avut echipament corespunzător, s-a protejat conform normelor, a respectat toate regulile stricte din spital și din afara lui. Dar, după cum știm, virusul e foarte contagios.

Și aici, în Franța, sunt atinși mulți medici, asistenți, infirmiere. În seara asta, Petre e internat în salonul de care se ocupa până acum, se simte bine și are o mare dorință: să se însănătoșească rapid, ca să îi îngrijească din nou pe «paciențîi lui»”, a precizat ambasadorul Luca Niculescu, pe Facebook.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Information to that Topic: mainnews.ro/fratele-ambasadorului-roman-in-franta-luca-niculescu-a-fost-infectat/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW