Saturday, February 4, 2023
Jurnalism corect


FOTO Vlad Voiculescu, surprins fără mască pe holurile Parlamentului / UPDATE Reacția ministrului Sănătății: Am greșit. Regulile trebuie respectate

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 29 martie 2021

UPDATE Ministrul Sănătății susține că și-a dat jos masca de protecție pentru a interveni într-o conferință video și a precizat că se afla singur în încăpere.

La un moment dat mi-a fost atrasă atenția și mi-am pus la loc masca. Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate”, a adăugat Vlad Voiculescu.

Știrea inițială

Vlad Voiculescu a fost surprins, luni, pe holurile Parlamentului în timp ce nu purta masca de protecție, deși acest lucru este obligatoriu în timpul stării de alertă. 

Ministrul Sănătății a fost surprins, luni, de o echipă a Știrilor Pro TV, în timp ce stătea în holul Parlamentului, fără să poarte masca de protecție. Jurnaliștii l-au surprins 20 de minute, timp în care a vorbit la telefon și s-a salutat cu 2 colegi.

Sunt profund șocat! Este inadmisibil ca ministrul sănătății să dea un astfel de exemplu în plin val 3, cu secțiile de terapie intensivă aglomerate, cu restricții majore (unele exagerate – vezi ora 18:00 pentru supermarketuri)! Nu am cuvinte”, a reacționat profesorul universitar Răzvan Cherecheș, fost consilier onorific la Ministerul Sănătății.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: Răzvan Cherecheș a demisionat din funcția de consilier onorific la Ministerul Sănătății: Nu consider că e cazul să rămân dacă mă simt inutil

Vlad Voiculescu nu a răspuns solicitărilor Main News, până în momentul publicării acestui material.

Masca de protecție, obligatorie

Potrivit Ministerului Sănătății, purtarea măștii este măsura eficientă pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus. Este obligatorie folosirea măștii în toate spațiile închise (ex: la birou, în transportul în comun, la cumpărături), dar și în spațiile deschise unde se află un număr mare de persoane (ex: concerte/spectacole în aer liber/ zone aglomerate).

Sursă foto în material: Știrile Pro Tv
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW