Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


FOTO Accident grav în Botoșani. Un tânăr care se filma în timp ce conducea și transmitea imaginile pe internet a rănit șase persoane

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 2 iunie 2020 Etichete: , ,

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a provocat în noaptea de luni spre marți un accident rutier soldat cu șase victime. Bărbatul făcea un live pe un site de socializare în timp ce conducea.

Accidentul a avut loc pe bulevardul Mihai Eminescu din Botoșani, fiind implicate șase mașini.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, Delia Nenișcu, accidentul s-a produs în momentul în care tânărul care se filma a lovit în spate un alt autovehicul pe care l-a proiectat pe contrasens, într-o mașină care circula regulamentar.

„Un autoturism care se deplasa pe bulevardul Mihai Eminescu, înspre strada Sucevei, nu păstrează o distanţă regulamentară faţă de autoturismul care rula pe aceeaşi direcţie de mers, în faţa sa, împrejurare în care intră în coliziune cu acesta şi îl proiectează într-un alt autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus. În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat”, a afirmat Nenişcu.

Cea de-a patra mașină lovită era parcată pe partea dreaptă a bulevardului.

În urma accidentului au fost rănite șase persoane, dintre care una încarcerată în autoturismul răsturnat pe partea carosabilă. Răniții au fost transportațicu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati”.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *