Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Fostul primar al Sectorului 5, Daniel Florea, a demisionat din PSD: Nu am avut niciodată intenția de a candida la alegerile parțiale

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 1 septembrie 2022

Daniel Florea, fostul primar al Sectorului 5, și-a anunțat joi, 1 septembrie, demisia din Partidul Social Democrat. Fostul edil susține că nu va candida la alegerile parțiale din sector, dar a menționat că nu este de acord ca social-democrații să susțină un candidat fără activitate politică în partid.

Nu candidez și nu am avut niciodată intenția de a candida la alegerile locale parțiale pentru funcția de Primar al Sectorului 5, din partea niciunui partid. Dar nu sunt de acord ca PSD să susțină un candidat fără activitate politică în PSD sau, eventual, un reprezentant al unui alt partid”, a scris Daniel Florea, pe Facebook.

Postul de primar al Sectorului 5 a rămas vacant, după ce Cristian Popescu Piedone a fost condamnat definitiv la închisoare în procesul Colectiv.

Pe 9 iunie, prefectul Capitalei a semnat ordinul prin care funcția a fost declarată vacantă, Guvernul are 90 de zile termen să organizeze alegerile parțiale.

Dacă USR și-a anunțat deja candidatul, pe Alexandru Dimitriu, PSD și PNL încă nu s-au decis. News.ro arăta în iunie că favoritul în sondaje este chiar fiul fostului edil, deputatul care a intrat pe listele PSD, deși conducea filiala PPU-sl Sectorul 5, Vlad Popescu Piedone. În schimb, acesta nu ar fi susținut și de Marcel Ciolacu.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Info on that Topic: mainnews.ro/fostul-primar-al-sectorului-5-daniel-florea-a-demisionat-din-psd-nu-am-avut-niciodata-intentia-de-a-candida-la-alegerile-partiale/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More here on that Topic: mainnews.ro/fostul-primar-al-sectorului-5-daniel-florea-a-demisionat-din-psd-nu-am-avut-niciodata-intentia-de-a-candida-la-alegerile-partiale/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW