Tuesday, December 7, 2021
Jurnalism corect


Scandal în PSD după ce fiului lui Piedone a fost pus pe listele pentru parlamentare / Primarul din Fălticeni: Nu-l voi susține pe Agamiță Dandanache

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 22 octombrie 2020

După ce conducerea centrală a PSD l-a desemnat pe Vlad Popescu, fiului primarului Cristian Popescu-Piedone, drept candidat la Camera Deputaților la Suceava, spiritele s-au încins în cadrul organizației locale a partidului. Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, s-a arătat extrem de nemulțumit de această candidatură, precizând totodată că nu se va implica în campania electorală.

„Sunt extrem de supărat. Am discutat și cu colegii primari. Nu se face așa. Ceea ce se întâmplă cred că este o premieră de la Revoluție și până acum ca o listă cu parlamentari să nu le fie adusă la cunoștință membrilor de partid și să fie impusă. Asta este dramatic. (…) Suntem ca într-o ‘Scrisoare pierdută’ și va trebui să-l susținem pe Agamiță Dandanache. La Fălticeni nu-l voi susține pe Agamiță Dandanache, indiferent cum se va numi el, indiferent că e trimis de la București sau din altă parte pentru că aici, în Suceava, noi trebuie să decidem și nu Bucureștiul”, a declarat Cătălin Coman pentru newsbucovina.ro.

Vlad Popescu, șanse mari de a ajunge deputat

Vlad Popescu a condus filiala PPU-sl Sector 5, partid din care face parte și tatăl său, dar a fost nevoit să treacă la PSD pentru a putea fi pus pe listele social-democraților pentru parlamentare.

PSD Suceava a depus, miercuri, listele de candidați pentru alegerile parlamentare. Primul loc la Camera Deputaților este ocupat de deputatul Eugen Bejinariu, urmat de Mirela Adomnicăi, fost prefect și Vlad Popescu.

Cristian Popescu-Piedone, condamnat în primă instanță la opt ani de închisoare, a fost ales primar al Sectorului 5.

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW