Saturday, December 2, 2023
Jurnalism corect


Florin Roman va propune excluderea din partid a liberalilor care au demisionat din grupul parlamentar PNL

By Diochetanu Andreea , in Politic Stirile zilei , at 28 octombrie 2021

Deputatul PNL Florin Roman, vicepreședintele cu atribuții de președinte al Camerei Deputaților, a anunțat joi, 28 octombrie, că va propune ca liberalii care demisionează din grupul parlamentar al PNL să fie excluși din partid.

Într-o postare pe Facebook, Florin Roman scrie că regretă demisiile colegilor săi, dar va propune ca cei care pleacă și atacă partidul să o facă din afara lui. „Ușa PNL este închisă celor care își bat joc de PNL”, subliniază el.

„PNL este singurul partid istoric ce a rezistat în istoria sa îndelungată, în fața tuturor atacurilor venite din interior și exterior! Și va rezista în continuare! Sigur că regret plecarea fiecărui coleg parlamentar. Vom pierde probabil 13-14 parlamentari din totalul de 134. Dar nu 40 cum vroia fostul președinte. Le mulțumesc celor care rămân fideli PNL. Vom rămâne de departe cel mai important partid de dreapta din Parlament. PNL înseamnă și 250.00 de membri, 1264 primari și 17 președinți de Consilii județene, fideli partidului, nu unui om. A mai încercat, recent și Tăriceanu să rupă PNL. Iar rezultatul este cunoscut. Nu mai există politic. O să propun colegilor ca cei care pleacă și atacă partidul, să o facă din afara lui și să le spunem clar: ușa PNL este închisă celor care își bat joc de PNL!”, este postarea de pe Facebook a liberalului.

Postarea este publicată în contextul în care 6 liberali și-au anunțat, până acum, retragerea din grupul parlamentar al PNL, la scurt timp după ce Ludovic Orban și-a anunțat dezafilierea de PNL.

Mai multe detalii despre acest subiect:

Încă trei liberali l-au urmat pe Ludovic Orban și au demisionat din grupul parlamentar PNL

Mai mulți liberali şi-au anunţat retragerea din grupul parlamentar al PNL

Ludovic Orban se retrage din grupul parlamentar al PNL: Numai lobotomizat aș putea să stau complice la acest atentat

Foto: Florin Roman/ Facebook

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW