Sunday, May 22, 2022
Jurnalism corect


Mai mulți liberali şi-au anunţat retragerea din grupul parlamentar al PNL

By Diochetanu Andreea , in Politic Stirile zilei , at 27 octombrie 2021

Încă trei liberali și-au anunțat retragerea din grupul parlamentar al PNL miercuri, 27 octombrie, după ce Ludovic Orban, fostul șef al liberalilor, a luat aceeași decizie cu doar o zi în urmă, când și-a anunțat dezafilierea în plenul Camerei Deputaților.

Senatorul liberal Ovidiu Florean a anunțat miercuri, 27 octombrie, la începutul plenului de la Senat, decizia de dezafiliere. Același este cazul și pentru deputații PNL Alexandru Kocsis și Ion Ştefan, care și-a anunțat retragerea din grupul parlamentar al PNL.

„De astăzi mă retrag din grupul parlamentar al PNL şi voi activa, cel puţin temporar, ca deputat neafiliat. Nu demisionez din PNL, dar nici nu voi mai valida orgoliile politice ale unor copii bătrâni, Klaus Iohannis şi Florin Cîţu, persoane care nu sunt capabile să înţeleagă dramele umane care se petrec în jurul lor. Am speranţa că PNL se va trezi în timp util şi va redeveni acel partid serios care a guvernat ţara anul trecut şi care în campania electorală a vorbit doar despre cum vom dezvolta România cu bani europeni”, a declarat Kocsis în în plenul Camerei Deputaților de miercuri, 27 octombrie.

La rândul său, Ion Ștefan, fost ministru al Dezvoltării, a scris, între altele, pe Facebook: „Astăzi, 27 octombrie, am ales să demisionez din Grupul parlamentar al Partidului Național Liberal, urmând a activa în calitate de deputat neafiliat”.

Context

Ludovic Orban a demisionat marți, 26 octombrie, din grupul parlamentar al PNL, decizia fiind anunțată de liberal în cadrul unei intervenții în plenul Camerei Deputaților. Totodată, fostul șef al liberalilor a precizat că încă nu își dă demisia din partid. 

„Începând de astăzi, m-am dezafiliat, m-am retras din grupul parlamentar al PNL și îmi voi continua activitatea ca parlamentar neafiliat (…)  Nu-mi dau demisia încă din PNL”, a declarat, între altele, Ludovic Orban marți, 26 octombrie, în plenul Camerei Deputaților.

DETALII AICI – Ludovic Orban se retrage din grupul parlamentar al PNL: Numai lobotomizat aș putea să stau complice la acest atentat

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW