Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Florin Cîţu susţine că l-a demis pe Vlad Voiculescu pentru „menţinerea încrederii în instituţiile statului”: Cred cu tărie în această coaliție/ Dan Barna refuză interimatul la Ministerul Sănătății – SURSE

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 14 aprilie 2021

Florin Cîțu a explicat decizia de demitere a lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății prin necesitatea menținerii încrederii în instituțiile statului. Premierul susține că are încredere în coaliția de guvernare, menționând că este creată ca urmare a votului românilor, în jurul unor valori, nu a unor persoane. Interimatul la Ministerul Sănătății ar fi urmat să fie asigurat de vicepremierul Dan Barna, însă surse politice au declarat, pentru Main News, că acesta a refuzat preluarea atribuțiilor.

„De un an de zile România trece prin lupa cu pandemia. Ca să avem succes în lupta cu pandemia, este nevoie de încredere în instituțiile statului. Pentru a mă asigura că încrederea în instituțiile statului rămâne, am decis astăzi să fac o modificare la vârful Ministerului Sănătății. Vreau să-i asigur pe toți românii că eu cred cu tărie în această coaliție de guvernare, pentru că s-a constituit din idei și nu în jurul unor persoane” a declarat prim-ministrul Florin Cîțu.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *