Tuesday, May 17, 2022
Jurnalism corect


Florin Cîțu, despre închiderea dosarului „10 august”: Sunt dezamăgit. Încercăm să rezolvăm problema

By Vîrban Robert , in Justitie Politic Stirile zilei , at 3 martie 2021

Prim-ministrul Florin Cîțu s-a declarat dezamăgit de închiderea  anchetei împotriva foştilor şefi ai Jandarmeriei în dosarul „10 august”, precizând că a discutat cu ministrul justiției, Stelian Ion, pentru găsirea de soluții astfel încât cei vinovați să fie trași la răspundere.

„Sunt dezamăgit, dar nu ne vom opri să încercăm să vedem cum găsim soluții ca vinovații să plătească. Nu ne vom opri. Asta vom face. Am discutat ieri cu ministrul justiției și vom merge înainte. Să vedem, mai sunt căi. Cu siguranță, în continuare încercăm să rezolvăm problema”, a declarat Florin Cîțu, într-un interviu acordat G4Media.

Context

Magistrații de la Tribunalul București au respins marți solicitarea DIICOT de reluare a anchetei împotriva foştilor şefi ai Jandarmeriei în dosarul „10 august”.

Cererea de reluarea a cercetărilor îi viza pe Laurențiu Cazan, comandatul acțiunii din piață, Ionuț Cătălin Sindile și Sebastian Cucoș, aflați la cârma Jandarmeriei Române în urmă cu doi ani și Dan Mihai Chirică, pe atunci secretar de stat în Ministerul de Interne.

CITEȘTE ȘI: 10 August amar | După doi ani, în loc să știm vinovații, ne întrebăm dacă-i mai căutăm

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW