Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Florin Cîțu: Carantina totală în București nu e o opțiune. Puteam să oprim singuri această pandemie dacă respectam măsurile

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 23 martie 2021

Florin Cîțu nu ia în calcul carantinarea totală a Capitalei, după ce rata de infectare a ajuns marți la 6.22 de cazuri la mia de locuitori. Premierul a anunțat că școlile din București nu vor fi închise, indiferent de scenariul propus de Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență. 

Vedem care sunt implicațiile și vom lua o decizie(…) Carantina totală nu e o opțiune”, a declarat, marți, prim-ministrul.

Florin Cîțu a precizat că în cursul zilei de marți vor fi organizate mai multe întâlniri la nivelul Prefecturii Capitalei și al Ministerului Sănătății, în cadrul cărora experți în sănătate publică vor lua în calcul mai multe variante de noi măsuri pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Hai să luăm lucrurile pe rând, avem măsuri care, dacă ar fi fost respectate, nu am fi ajuns aici. Puteam să oprim singuri această pandemie dacă respectam măsurile”, a adăugat Florin Cîțu.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: Prefectul Capitalei: Rata de infectare în București a ajuns la 6,22 de cazuri la mia de locuitori

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *