Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Florin Cîțu: Avem toate condițiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 30 aprilie 2021

Florin Cîțu a ținut să le mulțumească celor care au ales să se vaccineze la centrele drive-thru din toată țara, precizând că în centrul din Piața Constituției un pacient a fost imunizat pe minut. Premierul susține că au fost îndeplinite toate condițiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie.

Vreau să le mulțumesc tututor românilor care au mers să se vaccineze la centrele drive-thru din toată țara. Cu mașina personală, cu motocicleta, cu bicicleta, cu taxi-ul. La centrul din Piața Constituției s-a vaccinat un pacient pe minut. Accelerăm campania. Pe lângă programare pe platformă, avem centre drive-thru, vaccinare la medicul de familie, maratoane de vaccinare”, a scris premierul, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: România a ajuns la un procent de imunizare de 20% / Care e situația vaccinării anti COVID-19 pe grupe de vârstă

Florin Cîțu susține că avem toate condițiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie, în condițiile în care Comitetul național privind vaccinarea anti COVID-19 a anunțat, vineri, că numărul persoanelor inoculate cu cel puțin o doză a ajuns la 3,272,322.

Singura soluție este vaccinul! România, hai că se poate! Împreună revenim la normalitate!”, a adăugat Florin Cîțu.

Vreau să le mulțumesc tututor românilor care au mers să se vaccineze la centrele drive-thru din toată țara. Cu mașina…

Publicată de Florin Cîţu pe Vineri, 30 aprilie 2021

Sursă foto:Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *