Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Fiul lui Sile Cămătaru, eliberat după ce acum două luni a înjunghiat un bărbat

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 17 decembrie 2019 Etichete: , ,

Fiul lui Sile Cămătaru a fost eliberat după ce, luni, a fost prins cu focuri de armă de polițiștii din București și reținut pentru o infracțiune produsă acum două luni.

Albert Balint a fost reținut pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe pentru că, în luna octombrie, ar fi înjunghiat un bărbat în fața unui club de noapte din Timișoara.

Bărbatul a fost eliberat prin ordonanță, întrucât persoana vătămată și-a retras plângerea și a spus că nu vrea continuarea anchetei, conform surselor mainnews.ro.

După două luni de căutări, fiul interlopului a fost găsit abia luni, în București, în timp ce conducea, fără permis de conducere, o mașină cu numere de înmatriculare roșii. Bărbatul a refuzat să se oprească la semnalul polițiștilor, așa că agenții l-au somat prin focuri de armă. Albert Balint a fost condus la Timișoara pentru audieri și a fost reținut.

Duminică seară,  Albert Balint, aflat la volanul unei mașini cu numere de înmatriculare străine, a refuzat să se oprească la semnalul unui echipaj de poliție din cadrul secției 19 din București.

sursa foto: Mediafax

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *