Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Fiica unei paciente de la „Matei Balș”: În acel pavilion era frig. Am fost la spital să îi duc mamei o aerotermă / Director Termoenergetica: Nu au fost semnalate semnalate probleme cu căldura

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 29 ianuarie 2021

Fiica unei paciente internate la Institutul „Matei Balș” din Capitală a declarat, pentru MainNews.ro, că în pavilionul în care a izbucnit incendiul de vineri dimineață era frig și a fost nevoită să îi aducă mamei sale o aerotermă în cursul acestei săptămâni. Pe site-ul Termoenergetica este specificat că, în zonă, agentul termic este furnizat sub parametrii normali. 

În acel pavilion era frig, mama m-a sunat într-o seară, acum o săptămână, mi-a spus că era frig și să o iau din spital. Am sunat la Balș să mă duc la spital să îi duc o aerotermă”, a declarat, pentru MainNews.ro, Mihaela Tănase, fiica unei paciente internate la „Matei Balș”.  Aceasta a mai confirmat că spitalul nu ar fi avut căldură.

Termoenergetica a publicat zonele în care agentul termic este furnizat sub parametrii normali. Spitalul „Matei Balș” din Capitală este situat pe strada Calistrat Grozovici, în apropiere de șoseaua Ștefan cel Mare și strada Județului.

 

 

Directorul adjunct al Termoenergetica, Andrei Gîtlan, susține că nu ar fi fost semnalate probleme privind căldura în Institutul „Matei Balș”.

Ultima noastră înregistrare era de aproximativ 23-24 de grade în saloane, în funcție de tipul clădirii, dacă este anvelopată sau nu (…) Nici aseară, nici azi dimineața nu au fost semnalate semnalate probleme cu căldura”, a precizat Gîtlan, într-o intervenție la Antena3.

Primarul Capitalei susține poziția directorului Termoenergetica și a precizat că nu ar fi existat probleme de căldură.

În ultima săptămână nu au existat probleme de căldură la spital”, a declarat Nicușor Dan.

CITEȘTE ȘI: BREAKING Incendiu la Spitalul „Matei Balș”. Patru persoane au murit. Cel puțin o sută de pacienți au fost evacuați

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *