Wednesday, February 21, 2024
Jurnalism corect


Expoziţie deschisă în acest weekend în București, dedicată pasionaților de vehicule electrice, în Parcul Regele Mihai I

By news.ro , in Stirile zilei , at 16 septembrie 2023 Etichete: , ,

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, îi invită pe bucureşteni să viziteze Expoziţia Green Expo, din Parcul Regele Mihai I, unde sunt prezentate mai multe soluţii de mobilitate sustenabilă pentru a marca Săptămâna Europeană a Mobilităţii.

„Îi invit pe bucureşteni să viziteze Expoziţia Green Expo, din Parcul Regele Mihai I (16-17 septembrie) unde sunt prezentate mai multe soluţii de mobilitate sustenabilă pentru a marca Săptămâna Europeană a Mobilităţii. Aici sunt expuse, pe lângă alte vehicule, un autobuz electric BMC şi un troleibuz Solaris cu autonomie, cei prezenţi având astfel ocazia să vadă noile mijloace de transport care vor circula pe străzile Capitalei în anul 2024”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Acesta anunţă că, în Parcul Mogoşoaia, vor avea loc piese de teatru pentru copii şi ateliere de desen.

„În ceea ce priveşte tema din acest an, “Save Energy”, amintesc faptul că prin modernizarea flotei de tramvaie se realizează o economisire semnficativă a energiei electrice (în cazul liniilor unde flota a fost înlocuită  consumul energetic specific poate scădea cu până la 50%), măsură completată şi de achiziţionarea de noi vehicule pentru modernizarea flotei de troleibuze şi autobuze”, a mai transmis primarul general.

Citește și:  Imagini în premieră cu modelul de autobuz chinezesc ZTE. 100 de bucăți vor intra în flota STB în lunile următoare

Sursă foto: Facebook/Nicușor Dan 

 

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW