Thursday, December 1, 2022
Jurnalism corect


EXCLUSIV Firma finului lui Ionel Arsene, contract de 70.000 euro cu o primărie din Neamț pentru livrarea unei autobasculante

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 9 ianuarie 2021

Firma Aqua Parc, deținută de Gheorghe Vlăsie, finul președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a câștigat cu câteva zile înainte de Crăciun un contract de circa 70.000 euro cu Primăria Bicaz-Chei, din Neamț, pentru livrarea unei autobasculante. 

La licitația organizată de Primăria Bicaz-Chei firma lui Gheorghe Vlăsie a fost unicul ofertant.

Contract cu instituția condusă de naș

Firma lui Gheorghe Vlăsie, zis Ginel, a încheiat pe 13 mai, în plină stare de alertă, un contract de 7,7 milioane fără TVA chiar cu Consiliul Județean Neamț, instituție condusă de Ionel Arsene. Înțelegerea presupune proiectarea și execuția rețelelor de utilități la Ansamblul Rezidențial Servicii Sociale în comuna Dragomirești.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV Firma finului lui Ionel Arsene, contract de peste 1,5 milioane de euro cu Consiliul Județean Neamț

Firma lui Vlasie, abonată la contracte cu statul

Potrivit datelor publicate pe SEAP, Aqua Parc a câștigat în perioada iulie 2018 – iulie 2020 nu mai puțin de 39 de contracte cu instituții publice.

În august 2019, firma a încheiat un contract cu CJ Neamț de 2,2 milioane de lei pentru reabilitarea unor drumuri județene.

De asemenea, Aqua Parc a semnat semnat un contract de 52 de milioane de euro, fără licitație, cu DRDP Iași din cadrul CNAIR pentru reabilitarea drumului național 15 Bicaz – Poiana Largului.

Pe 2 iunie, firma finului lui Ionel Arsene a câștiga licitația pentru proiectarea și execuția Drumului Național 28B Târgu Frumos – Botoșani, contract în valoare de 60 de milioane de euro.

Firma lui Vlăsie se va ocupa și de modernizarea DN71 Bâldana – Târgoviște, contractul de 120 milioane de euro fiind atribuit de CNAIR pe 30 octombrie.

CITEȘTE ȘI: Firma finului lui Ionel Arsene, contract de 120 milioane de euro cu CNAIR pentru modernizarea unui drum național

Potrivit G4Media, firma Aqua Parc este judecată pentru evaziune și spălare de bani la Tribunalul Neamț. De asemenea Gheorghe Vlasie este judecat și el pentru aderare la un grup infracţional organizat, evaziune fiscală în formă continuată şi complicitate la spălare de bani.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW