Wednesday, April 24, 2024
Jurnalism corect


Europarlamentarul Rareș Bogdan, într-o poză alături de fugarul Cristian Rizea: E mai veche, am făcut zeci de mii de poze

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 20 octombrie 2021

Cristian Rizea, condamnat definitiv în România la 4 ani și 8 luni de închisoare, a postat o poză pe rețelele de socializare cu prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Rareș Bogdan, prin care fostul deputat PSD a precizat că europarlamentarul îi susține candidatura la Primăria Orașului Bălți, din Republica Moldova.

Ii multumesc vechiului meu prieten Rares Bogdan europarlamentar si prim-vicepreședinte al PNL pentru vizita si pentru sustinerea candidaturii mele la Primaria orasului Balti ! ?”, este descrierea lui Cristian Rizea, în poza în care apare alături de Rareș Bogdan, publicată miercuri, 20 octombrie.

CITEȘTE ȘI: Fostul deputat PSD Cristian Rizea, condamnat în România, candidează la primăria unui oraș din Republica Moldova


Rizea a pus în descrierea pozei, ca locație, Chișinău, Republica Moldova. Fostul deputat PSD a publicat, în urmă cu 5 zile, pe rețeaua de socializare Instagram, o poză în care apare îmbrăcat la fel ca în cea făcută cu europarlamentarul Rareș Bogdan și în care susține că se afla la Chișinău.


Tot în urmă cu 5 zile, Rareș Bogdan s-a aflat într-o deplasare oficială la Chișinău, unde s-a întâlnit, printre alții, cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și cu președintele Parlamentului, Igor Grosu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rares Bogdan (@rarbogdan)

Contactat de Main News, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a precizat că nu s-a întâlnit cu Cristian Rizea în timpul deplasării din Republica Moldova.

Poza e mai veche, eu am făcut zeci de mii de poze, acum mai știu cu cine am făcut poze de-a lungul vieții mele…(…)Nu e de atunci (n.r. din timpul vizitei în Republica Moldova), de asta o și dă așa, să aibă izul de credibilitate, ce să-i faci lui Rizea? Caută să facă știre, reușește să facă știre, să se vorbească de el, de alegerile de la Bălți(…)Ca să poți să impui o știre pe piață trebuie să îi dai un aer de credibilitate, e simplu, acum sunt mai slab, în poza aia eram mai gras cu vreo 4-5 kilograme”, a declarat Rareș Bogdan, pentru Main News.

Europarlamentarul susține că relația pe care o are cu fostul deputat PSD este una tensionată.

E prima dată când nu mă înjură, e suspect, e prima dată când nu mă înjură după mulți ani. Am apărut și în cartea lui, m-a făcut în tot felul. Acuma, ăsta e Rizea, nu i-am făcut niciodată rău(…)Trebuie să îi dai un aer de credibilitate prin asocierea cu niște chestiuni care pot da această idee. El nu e băiat prost, e băiat deștept că face asta, acum de ce crede el că sunt important în ecuația alegerilor de la Bălți?”, a adăugat europarlamentarul

Rareș Bogdan a mai precizat, pentru Main News, că se delimitează de orice fel de asociere cu candidații de la Primăria Orașului Bălți și cu alegerile din localitate.

Mă delimitez de orice fel de asociere cu alegerile din Bălți și cu susținerea unui candidat la Bălți”, a afirmat Rareș Bogdan.

Sursă foto:Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW