Saturday, March 6, 2021
Jurnalism corect


Eugen Teodorovici: Guvernul a jucat într-un nou episod dintr-un spectacol penibil. Klaus Iohannis ar trebui să îl demită urgent pe Orban

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 19 martie 2020 Etichete: , ,

Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, susține că președintele Klaus Iohannis ar trebui să îl demită de urgență pe Ludovic Orban din fruntea Guvernului, deoarece face un „spectacol penibil” și nu adoptă măsuri concrete pentru a sprijini mediul economic.

”Guvernul Orban a jucat într-un nou episod din spectacolul penibil cu care ne-a obișnuit.

Mult trâmbițatele măsuri economice anunțate și aprobate în ordonanța adoptată nu sunt decât vorbe goale, mult populism și, din păcate, nimic concret pentru mediul de afaceri și pentru populație!!!

Ordonanța nu arată altceva decât că membrii guvernului care au discutat cu reprezentanții mediului de afaceri, ori nu au înțeles ceea ce se cere, ori erau mult prea ocupați să-și facă selfie-uri…

P.S. Decretul președintelui ar fi trebuit să prevadă demiterea de urgență a lui Orban și a acestor așa-ziși “specialiști” în ale economiei din jurul lui, care nu sunt capabili să înțeleagă adevăratele nevoi și așteptări ale populației și ale mediului economic din România!”, scrie Eugen Teodorovici.

Vezi AICI măsurile anunțate de Guvernul Orban.

Inquam Photos / George Calin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW