Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Eliminarea tezelor pentru elevi, analizată de Ministerul Educației

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 26 octombrie 2020

Susținerea tezelor de către elevi ar putea fi anulată în acest an în condițiile în care multe unități de învățământ desfășoară cursuri exclusiv online, a anunțat luni Luminița Barcari, secretar de stat în ministerul de resort.

Oficialul a declarat că la nivelul Ministerului Educației se efectuează în prezent o analiză cu privire la această măsură, precizând totodată că dacă va fi adoptată, acesta va fi valabilă pentru toți elevii.

„Analizăm posibilitatea eliminării tezelor. Trebuie să aplicăm aceeaşi regulă pentru toată lumea, nu putem să facem discriminări pentru elevii care învaţă în scenariul verde să dăm teze, pentru ceilalţi, nu. Am analizat posibilitatea susţinerii lucrărilor semestriale, indiferent de scenariu pe care îl avem. De ce? Pentru că aceste teze sau lucrări semestriale sunt prevăzute în Regulamentul pentru organizarea şi funcţionarea unităţilor de învăţământ preuniversitar aprobat prin ordin de ministru şi la a cărui elaborare au contribuit toţi partenerii noştri sociali”, a declarat Luminiţa Barcari, citată de News.ro.

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *