Friday, July 26, 2024
Jurnalism corect


Dubă a Poliției răsturnată în București. O polițistă de 21 de ani a fost rănită

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 23 ianuarie 2020 Etichete: , ,

O dubă de poliție s-a răsturnat, joi, în sectorul 5 al Capitalei, după ce s-a ciocnit cu două mașini aflate în trafic. În urma impactului, o polițistă de 21 de ani a fost rănită. Potrivit președintelui Sindicatului Polițiștilor, Dumitru Coarnă, autospeciala era în misiune, având pornite toate semnalele acustice.

„În jurul orei 09.20, conducătorul unei autospeciale de poliție, în vârstă de 51 de ani, care se deplasa pe Șos. Progresului, în momentul în care a ajuns la intersecția cu Str. Năsăud, având în funcțiune semnalele luminoase și acustice, a intrat în coliziune cu 2 autovehicule, în urma impactului autospeciala răsturnându-se pe o parte.

O polițistă în vârstă de 21 de ani, pasager, primește îngrijiri medicale, urmând a se stabili dacă va fi transportată la spital.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, informează Poliția Capitalei.

Potrivit primelor informații, polițista a fost dusă la spital și nu are leziuni grave.

„Polițista a fost transportată la Spitalul Universitar. La prima vedere a suferit răni ușoare”, anunță Brigada Rutieră.

Dumitru Coarnă susține că autospeciala de poliție a fost lovită din lateral de o altă mașină care nu a acordat prioritate, potrivit Digi24.ro.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *