Sunday, September 25, 2022
Jurnalism corect


Dragoș Condrea, noul secretar general al Guvernului / Ce funcții a ocupat în ultimii ani

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 8 decembrie 2020

Premierul interimar Nicolae Ciucă l-a numit pe Dragoș Condrea în funcția de secretar general al Guvernului, după demisia lui Antonel Tănase. 

Condrea a ocupat, până în acest moment, funcția de Director Juridic în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

CITEȘTE ȘI: Antonel Tănase a demisionat din funcția de Secretar General al Guvernului. Decizia, după ce Nicolae Ciucă a fost desemnat premier interimar

Premierul interimar Nicolae-Ionel Ciucă l-a numit astăzi pe Dragoș Condrea în funcția de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru.

Instituţie publică cu personalitate juridică în subordinea prim-ministrului, Secretariatul General al Guvernului (SGG) face parte din Aparatul de lucru al Guvernului”, se arată într-un comunicat transmis de Guvern.

Ce funcții a mai ocupat Dragoș Condrea

Din anul 2009, Condrea ocupa funcția de director al Direcției Juridice din cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Între februarie 2009 și mai 2009, acesta a fost directorul Direcției Legislație și Asistență Juridică din cadrul Ministerului Sănătății. În același timp a fost consilier personal al ministrului Sănătății de atunci, Ion Bazac.

Din anul 2004, până în 2009, Condrea a mai ocupat funcția de director general al Direcției Generale Juridice din cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

Între 2003 și 2004 a fost directorul Direcţiei Juridice şi Conflicte de Interese din cadrul Corpului de Control al Guvernului-Secretariatul General al Guvernului.

Între 2002 și 2003 a fost directorul Direcţiei de Combatere a Corupţiei şi Prevenirea Criminalităţii Organizate din cadrul Corpului de Control al Primului-Ministru-Secretariatul General al Guvernului.

Până în anul 2002 a mai lucrat ca șef al biroului juridic în cadrul Bancorex, al Bankcoop sau în cadrul unei societăți de asigurări.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW