Wednesday, September 28, 2022
Jurnalism corect


Antonel Tănase a demisionat din funcția de Secretar General al Guvernului. Decizia, după ce Nicolae Ciucă a fost desemnat premier interimar

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 8 decembrie 2020 Etichete: , , , ,

Antonel Tănase a anunțat, pe pagina de Facebook, că a demisionat din funcția de Secretar General al Guvernului, menționând că urmează să preia mandatul de deputat. Demisia a venit în contextul în care Nicolae Ciucă a fost desemnat premier interimar după demisia lui Ludovic Orban.

„Dragii mei, vă anunț că mi-am depus demisia din funcția de Secretar General al Guvernului.

Le mulțumesc colegilor din echipa guvernamentală pentru buna colaborare și pentru munca depusă, le mulțumesc funcționarilor Guvernului, care și-au făcut treaba repede și bine.

De acum încolo îmi voi concentra atenția pentru a dezvolta proiecte la nivel de Parlament, din poziția de deputat, acele proiecte despre care v-am vorbit, de dezvoltare a Capitalei.

Am avut un an plin de evenimente, an în care România a trecut prin cele mai grele momente din ultimii 30 de ani. Cu speranța că mi-am făcut datoria așa cum trebuia, mulțumesc încă o dată echipei Guvernului Orban pentru încrederea acordată și, dragii mei, nu ne oprim aici. Voi lucra pentru #NoulBucurești, așa cum mi-am asumat în campania electorală.

Urez noului Executiv succes și multă putere de muncă, cu toată încrederea că va duce România în direcția bună. Am încredere că noua echipă guvernamentală știe ce are de făcut și îi asigur de tot sprijinul meu, atât ca președinte al PNL Sector 3, cât și ca deputat de București. Echipa liberală va fi, pentru România, principalul furnizor de prosperitate și bunăstare, efort la care și eu voi pune umărul alături de colegii liberali. Doamne ajută!”, a scris  Antonel Tănase, pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW