Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Două avioane WizzAir care urmau să aterizeze la Iaşi au fost redirecţionate către Aeroportul Suceava din cauza vremii

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 8 ianuarie 2024 Etichete: , , , ,

Din cauza condițiilor meteorologice dificile, două zboruri ale companiei Wizz Air programate să aterizeze luni la prânz pe Aeroportul din Iași au fost redirecționate către Aeroportul din Suceava. Ninsorile și vântul puternic au afectat posibilitatea aterizării pe aeroportul inițial, potrivit news.ro.

Zborul Wizz Air din Bruxelles, programat să ajungă la Iași la ora 11:25, a fost redirecționat către Suceava din cauza condițiilor meteo nefavorabile de pe Aeroportul din Iași. Aeronava a încercat să aterizeze la Iași, dar, în cele din urmă, a fost redirecționată către Aeroportul Suceava, unde a aterizat în condiții de siguranță la ora 13:01.

Totodată, zborul Wizz Air de la Billund către Iași a fost, de asemenea, redirecționat către Aeroportul Suceava și a aterizat în condiții de siguranță la ora 13:10.

În decursul întregii zile, majoritatea zborurilor programate să decoleze sau să aterizeze pe Aeroportul din Iași au suferit întârzieri. Conform informațiilor de pe site-ul aeroportului ieșean, zborul Iași-Larnaca, prevăzut să decoleze la 12:40, a fost amânat cu două ore și jumătate.

Județul Iași se confruntă cu condiții meteorologice dificile, fiind sub avertizare cod galben pentru ninsori și vânt puternic până la ora 10:00 de marți dimineață.

foto: Facebook

Comentarii