Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Purtătorul de cuvânt al PSD exclude revenirea lui Liviu Dragnea în partid: Statutul formațiunii nu-i permite să fie membru

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 15 iulie 2021

Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Ștefan Radu Oprea, a declarat, joi, că statutul partidului nu-i va permite fostului lider al PSD să intre în partid, odată ce a fost eliberat condiționat, după o decizie a Tribunalului Giurgiu.

O instanţă s-a pronunţat asupra condamnării domnului Liviu Dragnea şi s-a pronunţat şi astăzi asupra liberării domnului Dragnea. Atunci trebuie să respectăm şi să privim echidistant deopotrivă ambele decizii şi să respectăm decizia de astăzi a instanţei(…)Din punct de vedere al PSD, partidul e reglementat de un statut care astăzi, în conformitate cu felul în care domnul Dragnea este într-o liberare condiţionată, nu poate fi membru PSD. Aşa spune statutul formaţiunii”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, joi, la Digi24, citat de News.ro.

Ștefan Radu Oprea susține că doar Liviu Dragnea ar putea fi întrebat dacă își dorește să reintre în politică sau nu.

Din ceea ce am văzut în spaţiul public, din ceea ce a apărut din partea celor apropiaţi de domnia sa, nu a reieşit o astfel de situaţie că ar dori să revină în PSD, într-un timp foarte scurt”, a explicat Ștefan Radu Oprea.

Purtătorul de cuvânt al PSD arată că Dragnea s-ar putea ocupa, mai degrabă, de problemele de sănătate cu care se confruntă.

Ştiu, din ce am văzut, că are probleme mari de sănătate şi cred că dumnealui îşi va vedea de aceste probleme chiar foarte repede. Dacă va dori să discute, va fi opinia domniei sale şi va fi poziţia sa. Dacă nu va dori, cred că are acest drept de a putea alege acum, după ce s-a sfârşit această condamnare cu privire la ceea ce vrea să facă”, a spus Oprea.

CITEȘTE AICI PRIMELE DECLARAȚII FĂCUTE DE LIVIU DRAGNEA, LA IEȘIREA DIN PENITENCIARUL RAHOVA

Sursă foto: Evz.ro

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More here to that Topic: mainnews.ro/purtatorul-de-cuvant-al-psd-exclude-revenirea-lui-liviu-dragnea-in-partid-statutul-formatiunii-nu-i-permite-sa-fie-membru/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *