Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


Dosar penal după ameninţările primite de Maia Morgenstern: Actriţa a depus plângere – surse

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 28 martie 2021 Etichete: , ,

Maia Morgenstern a depus, sâmbătă seara, o plângere la poliţie, după ce pe adresa Teatrului Evreiesc şi de Stat, pe care îl conduce, a primit un e-mail în care era ameninţată cu moartea, au declarat surse judiciare, pentru Main News. Poliţiştii au deschis un dosar pentru pentru ameninţare, urmând a se identifica persoana care a trimis mesajul.

Actrița Maia Morgenstern a fost amenințată cu moartea prin intermediul unui e-mail la finalul căruia se menționa că este „din partea partidului AUR”. În replică, formațiunea susține că este o înscenare.

”Au început să apară intoxicaţii, fake news şi înscenări mizerabile în numele Alianţei pentru Unirea Românilor. (…) Un astfel de personaj a săvârşit în numele AUR un atac degradant şi suburban la adresa doamnei Maia Morgenstern, un artist emerit şi îndrăgit de românii de pretutindeni, promotor neobosit al culturii în România. Suntem consternați în fața acestei intoxicări pe care o considerăm incalificabilă! Este de domeniul evidenței că acest incident trist este o provocare care trebuie pedepsită în cel mai aspru mod. Dorim să informăm opinia publică din România că cetățeanul numit Andrei Illarie NU este membru al Alianței pentru Unirea Românilor. Cerem organelor abilitate să se sesizeze, să identifice, să ancheteze și să pedepsească această persoană cu celeritate, conform legislației în vigoare”, a transmis AUR.

Citeşte şi Actrița Maia Morgenstern, amenințată cu moartea printr-un e-mail în care se menţiona că este „din partea partidului AUR”/ Formațiunea susține că este o înscenare

Sursa foto: Facebook

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW