Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Dorinel Umbrărescu, câștigător și pe tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova – Pitești

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 26 iunie 2020 Etichete: , ,

Consorțiul de firme controlat de Dorinel Umbrărescu a fost desemnat câștigător, vineri, la licitația pentru proiectarea și execuția tronsonului 3 (31,75 km) al Drumului Expres Craiova – Pitești. Termenul de finalizare este de 36 de luni de la data semnării contractului, din care 12 luni reprezintă perioada de proiectare, iar 24 luni perioada de execuție a lucrărilor.

Potrivit unui comunicat al CNAIR, ofertantul desemnat caștigător, Asocierea SA&PE Construct  – Spedition UMB – Tehnostrade, a oferit un preț de 670.717.330,94 Lei fără TVA.

Perioada de garanție a lucrărilor ofertată este de 10 ani.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Drum Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 3, între localitățile Slatina – Colonesti, cu o lungime de 31,75 km.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Același constructor are în acest moment în lucru și tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova – Pitești (121 km), iar pe tronsonul 1 lucrează italienii de la Tirrena Scavi. În zilele următoare este așteptat să fie desemnat câștigătorul și pe tronsonul 4.

CITEȘTE ȘI: CNAIR semnează vineri contractul pentru un nou lot al Autostrăzii Transilvania. Orban: Pentru noi, investițiile în infrastructură chiar reprezintă o prioritate

Sursa foto: zcj.ro

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW