Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Doi tineri de 19 și 20 de ani, reținuți de DIICOT pentru trafic de droguri – FOTO / VIDEO

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 12 iulie 2020 Etichete: , , , ,

Doi tineri de 19 și 20 de ani au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă  ecstasy în municipiile Iași și Bârlad. Cei doi au fost audiați, iar procurorii DIICOT Vaslui au hotărât să-i rețină pentru o perioadă de 24 de ore.

Cei doi tineri urmează să fie prezentați Tribunalului Vaslui. Polițiștii au confiscat de la aceștia 135 de pastile ecstasy. Drogurile urmau să fie vândute la diverse evenimente care urmau să aibă loc în Iași și Bârlad.

Ieri, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Vaslui, au organizat și realizat două operațiuni de prindere în flagrant delict a unor persoane care ar fi încercat să vândă pastile ecstasy. La data de 11 iulie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, au surprins în flagrant delict, pe raza municipiilor Iași și Bârlad, doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani, bănuiți de trafic droguri de mare risc”, arată IGPR.

sursa foto: DIICOT / IGPR

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *