Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Doi polițiști din Iași, agresați în timpul unei intervenții. Unul din agenți a fost transportat la spital/ A fost deschis dosar penal pentru ultraj

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 16 noiembrie 2019 Etichete: , , , ,

Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani a preluat un dosar penal pentru ultraj după ce doi polițiști au fost agresați în timp ce interveneau în aplanarea unui conflict care a izbucnit, joi, în localitatea Crucea. Unul dintre agenți a fost lovit cu o piatră în cap și a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Cei doi agenți ai poliției au fost chemați să aplaneze un conflict din localitatea Crucea, comuna Lungani, județul Iași.

Ajunși la locul evenimentului, polițiștii au încercat să legitimeze un bprbat, însă acesta a devenit agresiv și i-a lovit pe ofițeri. Unul din polițist a scăpat nevătămat, însă celălalt a fost lovit în cap cu o piatră și a fost nevoie să fie transportat la spitalul de neurochirurgie pentru a primi îngrijiri medicale.

Agresorul a fugit de la locul evenimentelor, însă a fost găsit după o zi, capturat și dus la audieri la secția de poliție din Târgu Frumos.

Conform unor surse, în urma evenimentelor a fost deschis dosar penal pentru ultraj, cercetările fiind efectuate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani.

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *