Tuesday, February 7, 2023
Jurnalism corect


Doi angajați din Centrala MAE, depistați cu noul coronavirus

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 21 septembrie 2020 Etichete: ,

Doi angajați din cadrul Centralei MAE au fost depistați, în cursul zilelor de duminică și luni, pozitiv cu COVID-19, susține Ministerul Afacerilor Externe. Un alt angajat din cadrul Centralei MAE a fost depistat, vineri, cu noul coronavirus.

Doi angajați din cadrul Centralei MAE au fost depistați pozitiv cu COVID-19, conform unui comunicat emis de MAE și citat de Agerpres.

Săptămâna trecută, Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că un diplomat din cadrul Ambasadei României de la Viena și un angajat din cadrul Centralei MAE au fost depistați cu noul coronavirus.

În scopul informării transparente şi corecte a publicului, Ministerul Afacerilor Externe precizează că, în cursul zilelor de 20 şi 21 septembrie, doi angajaţi cu funcţii de execuţie din cadrul Centralei MAE au fost depistaţi pozitiv cu infecţia COVID-19. MAE menţionează că niciunul dintre cele două cazuri nu a apărut în corelare cu vreo infecţie anterioară confirmată la nivelul Centralei MAE”, conform unui comunicat emis de Ministerul Afacerilor Externe.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com