Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


DOCUMENT Primarii sectoarelor municipiului București reclamă că nu pot atrage fonduri prin PNRR

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 18 iunie 2021

Primarii celor șase sectoare ale Capitalei au transmis, vineri, o scrisoare comună premierului Florin Cîțu, ministrului proiectelor europene, Cristian Ghinea, și ministrului dezvoltării, Cseke Attila, în care reclamă faptul că nu pot atrage finanțări prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

În documentul redactat la inițiativa primarului Sectorului 6, Ciprian Ciucu, edilii arată că primăriile de sector nu vor putea atrage fonduri din PNRR pentru că în documentul transmis la Bruxelles nu sunt menționate decât unitățile administrativ-teritoriale, cum sunt comunele orașele și județele.

Ciprian Ciucu a transmis că ministrul Cristian Ghinea a înțeles problema cu care se confruntă și i-a îndemnat să formuleze această adresă.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Info on that Topic: mainnews.ro/document-primarii-sectoarelor-municipiului-bucuresti-reclama-ca-nu-pot-atrage-fonduri-prin-pnrr/ […]

  • … [Trackback]

    […] There you will find 10306 more Info on that Topic: mainnews.ro/document-primarii-sectoarelor-municipiului-bucuresti-reclama-ca-nu-pot-atrage-fonduri-prin-pnrr/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *