Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


DIICOT: Bărbat din Bistrița, arestat preventiv după ce ar fi drogat două minore și ar fi întreținut relații sexuale cu victimele

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 25 august 2022

Un bărbat din Bistrița-Năsăud a fost arestat preventiv, fiind acuzat de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) că le-ar fi oferit droguri unor minore, de 14 și 15 ani, și, ulterior, s-ar fi filmat în timp ce întreținea relații sexuale cu cele două victime.

Bărbatul este acuzat, printre altele, de pornografie infantilă, act sexual cu un minor și de efectuarea fără drept a oricăror operațiuni cu substanțe psihoactive.

În fapt, s-a reținut că, în interval de un an, mai 2021 – mai 2022, inculpatul a întreținut relații sexuale cu două persoane vătămate minore, în vârstă de 14 și respectiv 15 ani precum și faptul că a realizat și deținut înregistrări video în timp ce întreținea acte sexuale cu acestea. Anterior întreținerii relațiilor sexuale, inculpatul le oferea minorelor, pentru consum, substanțe cu efecte psihoactive”, se arată într-un comunicat transmis joi, 25 august, de DIICOT.

Procurorii DIICOT au făcut cu o zi în urmă percheziții la locuința și reședințele bărbatului, de unde au ridicat „2 cântare electronice, înscrisuri care au legătură cu infracțiunile comise, sumele de 17.200 de euro și 25.850 de lei precum și mai multe sisteme informatice”.

În dosar mai sunt cercetate alte două persoane, acuzate, printre altele, de trafic internațional de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc și mare risc, deținere de droguri de risc și de mare risc, trafic de persoane și act sexual cu un minor.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you will find 15336 more Information to that Topic: mainnews.ro/diicot-barbat-din-bistrita-arestat-preventiv-dupa-ce-ar-fi-drogat-doua-minore-si-ar-fi-intretinut-relatii-sexuale-cu-victimele/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *