Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Deputatul PNL Florin Roman: „Noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, aceleaşi obiceiuri, aceleaşi lucruri urâte”

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 25 aprilie 2024 Etichete: , ,

Florin Roman, deputat PNL și coordonator al campaniei partidului pentru alegerile locale, a afirmat miercuri, în Târgoviște, că „noul PSD e de fapt vechiul PSD, cu aceleași practici, amenințări, șantaj și mizerie”.

„Eu ştiu că aici vă e greu, dar nu sunteţi singuri. Asta le-am zis-o şi colegilor din Oltenia, unde, tot aşa, PSD-ul face ce a făcut dintotdeauna, de asta mie îmi place să spun că noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, aceleaşi obiceiuri, aceleaşi lucruri urâte, ameninţări, şantaj, mizerie”, a spus Roman, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Dâmboviţa pentru alegerile locale, potrivit Agerpres.

În ianuarie 2024, senatorul Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița, a declarat că va pune capăt alianței cu PSD la nivelul județean. Motivul invocat de liderul liberalilor din Dâmbovița a fost alocarea de fonduri din bugetul județean către primăriile conduse de edili liberali.

foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii