Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj prins de 6 ori la volan fără permis, internat la psihiatrie prin decizia instanței

By Ana Teșcan , in Politic Stirile zilei , at 2 iunie 2024 Etichete:

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morga, va fi internat într-o secție de psihiatrie, după ce Judecătoria Sectorului 1 a admis contestația procurorilor privind arestului la domiciliu impus acestuia. Dan Ilie Morega a fost depistat în repetate rânduri la volan, deși nu mai avea dreptul de a conduce din cauza problemelor medicale pe care le are. Decizia instanței nu este definitivă. 

Dan Ilie Morega are permisul retras din data de 6 februarie din motive medicale. Fostul prefect fusese internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Târgu Jiu, însă ulterior a fost lăsat să plece acasă.

La scurt timp, a fost prins din nou conducând fără permis, pe baza unei fotografii realizate în fața Ambasadei Federației Ruse la București, în Sectorul 1. Procurorii din cadrul Parchetului de pelângă Judecătoria Sectorului 1 anchetează acest caz.

„O copie după decizia instanţei şi copia raportului de expertiză medico-legală psihiatrică se vor comunica Directiei de Sănătate Publică Mehedinţi în vederea punerii în executare a măsurii de siguranţă a internării medicale provizorii”, a decis instanța, potrivit News.ro.

 

Comentarii