Monday, January 17, 2022
Jurnalism corect


Dan Barna: PSD și Gabriela Firea par să nu fi înțeles în anii ăștia că nu ne speriem

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 15 septembrie 2020 Etichete: , , ,

Dan Barna îi ia apărarea lui Nicușor Dan în urma acuzațiilor de trafic de influență lansate în media de PSD și susținute de Gabriela Firea. Liderul Uniunii Salvați România susține că social-democrații recurg la astfel de gesturi pentru că le-ar fi frică de candidatul susținut de PNL și USR-PLUS.

Dan Barna este de părere că acuzațiile de trafic de influență lansate de PSD în media fac parte dintr-o „campanie mizerabilă” la adresa lui Nicușor Dan și a celor ce nu le împărtășesc valorile. Liderul USR susține că social-democraților le este frică de Nicușor Dan și de USR.

PSD continuă campania mizerabilă la adresa lui Nicușor Dan și a tuturor celor care nu le împărtășesc valorile.

Au trimis huligani și troli la conferințe de presă, au folosit resurse publice pentru a încerca să ne acopere vocea, au folosit poliția locală ca să ne urmărească. Acum au declanșat o disperată campanie de denigrare sperând că vor păcali iar cetățenii.

PSD și Gabriela Firea par să nu fi înțeles în anii ăștia că nu ne speriem. Nu am ezitat când se închinau la Dragnea, nu ezităm nici acum când sunt conduși de Ciolacu.

Nu dăm înapoi, nu renunțăm.

Le e teamă de Nicușor. Le e teamă de noi. Ar trebui să le fie”, a declarat Dan Barna, printr-un mesaj pe Facebook.

Candidatul independent susținut de PNL și USR PLUS la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat marți că va intenta un proces civil pentru calomnie împotriva primarului general, Gabriela Firea.

În legătură cu acuzațiile de trafic de influență lansate în media apropiată PSD și susținute de Gabriela Firea, Dan a explicat că s-a implicat în calitate de deputat pentru a ajuta un cetățean abuzat de Primăria Sectorului 4, fapt care ar fi dovedit printr-o decizie definitivă a Curții de Apel București.

Citește și: Nicușor Dan: Voi intenta proces civil pentru calomnie primarului PSD în funcție, Gabriela Firea

 

 

 

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW