Monday, April 19, 2021
Jurnalism corect


Dacian Cioloș: Traian Berbeceanu și-a luat la revedere de la funcția de prefect. Nu înțeleg unde se grăbește să plece

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 2 februarie 2021

Dacian Cioloș a dat de înțeles că Traian Berbeceanu ar putea rămâne în fruntea Prefecturii Capitalei, după ce, în urma negocierilor din coaliție, funcția a fost preluată de Alianța USR-PLUS.

Am văzut că domnul Traian Berbeceanu și-a luat la revedere de la funcția de prefect, după negocierile politice în care s-a stabilit unde numește prefecți fiecare partid din Coaliția de guvernare. Eu știu că e un om care nu fuge la greu, așa că nu înțeleg unde se grăbește să plece”, a scris Dacian Cioloș, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Traian Berbeceanu: Am avut un mandat scurt, dar plin de provocări dintre cele mai grele. Îi doresc succes viitorului prefect

Co-președintele USR-PLUS susține că Alianța are în vedere să păstreze în funcțiile publice oamenii competenți, mai ales în contextul pandemiei de coronavirus.

Lăsând gluma la o parte, situația în care ne aflăm presupune ca în funcții publice cu o responsabilitate mare să fie oameni competenți, care au demonstrat că știu ce au de făcut și e nevoie de multe ori și de continuitate. Chiar dacă numirea în funcția de prefect la București revine PLUS, asta nu înseamnă că avem în vedere doar criterii de partid, ci în primul rând urmărim competența și asumarea unor obiective, respectul pentru muncă și empatia”, a adăugat co-președintele USR-PLUS.

CITEȘTE ȘI: SURSE Cum și-au împărțit partidele aflate la guvernare prefecturile din țară. USR-PLUS preia Capitala, PNL va avea prefectura Sibiu, iar UDMR Cluj

Sursă foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW