Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Dacian Cioloș răspunde atacurilor lui Marcel Ciolacu: Îmi numeri salariile, dar nu știm câți bani ați furat din România

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 16 decembrie 2021

Dacian Cioloș a reacționat joi, 16 decembrie, după ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, l-a acuzat pe președintele USR de ipocrizie, menționând că primește o dublă pensie specială, după ce a ocupat posturile de europarlamentar și comisar european.

Dragă Marcele, cum se face că tu poți să-mi numeri mie salariile, dar noi nu putem să știm câți bani ați furat din România?(…)Într-un text de înaltă ținută, cum numai pesediștii care își iau bacalaureatul după ce ajung deputați știu să producă, domnul Ciolacu se apucă să-mi numere banii și pensia”, a scris Dacian Cioloș, pe Facebook.

Liderul USR îi transmite lui Marcel Ciolacu că, până va ieși la pensie, are toată energia necesară să facă „totul” pentru a elimina PSD din viitorul modern al țării.

Interesul PSD pentru pensii speciale este admirabil. De asta poate se apleacă mai repede și asupra subiectului pensiilor speciale ale primarilor, pe care PSD le-a adoptat, și le abrogă mâine. Și fără să mai pună biruri pe cei care muncesc”, a subliniat liderul USR.

Context

După ce Dacian Cioloș a acuzat PSD și PNL că nu au noțiunea de morală, menționând cazul lui Alexandru Stănescu, fratele lui Paul Stănescu, secretarul general al social-democraților, numit la Agenția Națională de Reglementare în domeniul Energiei, Marcel Ciolacu a avut o reacție dură la adresa liderului USR.

1. Dacian, când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?! Aveai centura neagră cu 10 DANI în contorsiune morală, campionule! 2. Dacian, tu ai încasat fără jenă lună de lună, timp de 3 ani, câte 8.500 de euro ca rentă de fost comisar. Adică peste 300 de mii de euro! Și mai urmează un ”mizilic” pentru bătrâneți liniștite: o dublă pensie specială pe viață de MII de EURO ca europarlamentar și fost comisar”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Liderul social-democraților a mai precizat că privilegiile venite din bugetul UE sunt plătite și din banii României.

Este un domn de la USR care, între două avioane de Bruxelles, ne dă lecții pe Facebook de morală și etică politică(…)Ipocritule! Dacian, cățărarea pe cadavre, pe minciună și pe mizerie umană nu înseamnă că ești un alpinist al moralei! Înseamnă doar că ai caracter zero! ZERO – ca și guvernul pe care l-ai condus!”, este atacul lui Marcel Ciolacu.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *